tsl logo

Delivering success…


Ефективно управување на малопродажбата

 

Управувањето на малопродажниот објект, како една од најодговорните работни позиции, бара широко интердисциплинарно знаење. 

 

Дознајте како поефикасно да го менаџирате производниот асортиман и како на едноставен и практичен начин да го унапредите целокупното работење на Вашиот малопродажен објект.

 

Цели и придобивки од тренинг програмата:


Дознајте како да го унапредите работењето во Вашиот објект преку:

  • Примена на најпрактичните алатки за мерење на успешноста на малопродажниот објект
  • Антиципирање и идентификување на недостатоците во малопродажниот процес и примена на стратегии за нивно отстранување
  • Техники за зголемување на мотивацијата на вработените и обезбедување на пост продажна услуга

 

Тренинг програмата е наменета за:

  • Менаџери на продажба и продажни објекти
  • Директори и раководители на логистика
  • Претприемачи
  • Вработени во малопродажбата кои сакаат да ги прошират своите знаењаОтворени обуки

Услуга кон клиентите
Продажни вештини
Маркетинг и PR
Менаџмент
Човечки ресурси
Финансии
Производство и логистика
Деловни вештини
Тим билдинг
Конференции
Експертски академии
Контролинг
» Пријави се за обука

Препорачани видеа

 

Орхан Лујиновиќ (Хрватска)

Персонализирана тренинг програма - АКТИВАТОР

 

Training Expo - Mitko Keramitchiev

Митко Керамитчиев - Справување со бариери и приговори во продажбата

Quote of the day

„Првиот и најважниот чекор кон успехот е чувството дека можеме да успееме.”

Nelson Boswell

Контакт

Доколку не можете да го пронајдете тоа што Ве интересира или имате дополнително прашање, контактирајте нè на:


Triple S Group doo

Бул. 8-ми Септември бр.15

(Хотел Александар Палас, мезанин 5)

1000 Скопје,

Р. Македонија                                                                                                                                                                                                                 

тел.: 02/ 3 112 048
факс: 02/ 3 112 395
е-маил: office@tsgroup.mk
жиро сметка: 370-0111001393-50
депонент: Еуростандард банка, АД Скопје
даночен број: МК 4030005533741

Triple S Group
© 2012 - 2018 Сите права се задржани Triple S Group doo