tsl logo

Delivering success…

Најнови вести

Три дневен семинар на тема: ИНТЕРЕН ТРЕНИНГ ЦЕНТАР

Единствена можност само за 14 учесници.

4. Традиционална КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ

Светла иднина за административните професионалци!

Контролинг

Дознајте како контролингот кој е советник на менаџментот помага за донесувањето на правилни деловни одлуки и во пронаоѓање на оптимални решенија!

Продажна презентација

Со начинот на презентирање Вие продавате...

Постпродажба

Нега на клиентите 24/7.

Комуникациски вештини (еднодневна програма)

Изградете компетентност и јасност во деловната комуникација.

Напредни преговарачки вештини

Преговарајте со стил!

Trade Marketing

Кaко да стане вашиот производ посакуван и баран на пазарот?

Наши Клиенти

Отворени обуки

Услуга кон клиентите
Продажни вештини
Маркетинг и PR
Менаџмент
Човечки ресурси
Финансии
Производство и логистика
Деловни вештини
Тим билдинг
Конференции
Експертски академии
Контролинг
» Пријави се за обука

Препорачани видеа

 

Орхан Лујиновиќ (Хрватска)

Персонализирана тренинг програма - АКТИВАТОР

 

Training Expo - Mitko Keramitchiev

Митко Керамитчиев - Справување со бариери и приговори во продажбата

Quote of the day

„Обичните луѓе размислуваат за трошење на времето. Големите луѓе размислуваат за искористување на времето.“

Анонимен автор

Контакт

Доколку не можете да го пронајдете тоа што Ве интересира или имате дополнително прашање, контактирајте нè на:


Triple S Group doo

Бул. 8-ми Септември бр.15

(Хотел Александар Палас, мезанин 5)

1000 Скопје,

Р. Македонија                                                                                                                                                                                                                 

тел.: 02/ 3 112 048
факс: 02/ 3 112 395
е-маил: office@tsgroup.mk
жиро сметка: 370-0111001393-50
депонент: Еуростандард банка, АД Скопје
даночен број: МК 4030005533741

Triple S Group
© 2012 - 2017 Сите права се задржани Triple S Group doo